Dětský letní tábor u koní - (týdenní pobyt-příp.možnost jednodenních pobytů)

05.05.2013 11:52

 V současné době přijímáme přihlášky na dětský letní tábor u koní, pro děti ve věku 6 - 18 let. Tábor je koncipován se zaměřením na práci a chov koní a dále spojení člověka (dítěte) s přírodou - klasické táboření, chování se v přírodě a k přírodě, orientace v přírodě, rozpoznávání rostlin, stromů, zvěře a další bohatý doprovodný program, včetně zdravovědy a společenských her .

 Termín zahájení je 1.7. a termín ukončení je 1.9.2013. Doprava do místa konání je buď vlastní nebo je možná doprava ze sběrného místa po dohodě. Místa budou upřesněna 14 dní před zahájením. 

 Přihlášky prosím zasílejte na adresu Petr Bartoš, Malecí 532, Nové Město nad Metují, 549 01 nebo e-mail : 1texpetr@seznam.cz . V přihlášce uvádějte následující info : jméno, příjmení, věk dítěte, jméno a kontakt na zákonného zástupce (tel., e-mail, adresa), termín,kdy požadujete dítě umístit.

 Letost poprvé zavádíme novinku a to možnost pobytu dítěte uhradit formou splátek dle dohody, kdy však musí být první splátka minimálně 1500,- a následující minimálně 800,- .

 V ceně je zahrnuto : 1) pitný režim 2) 5x strava 3) ubytování 4) plat brigádníků a odborného personálu 5) náklady na výuku a doprovodný program 6) ochranné pomůcky 7) pojištění .

                                                                                                                                                                     Děkujeme za váš případný zájem