Informace o nás

07.03.2011 22:18

Webové stránky byly založeny za učelem rozšíření projektu dětského jezdeckého klubu do podvědomí veřejnosti. Projekt je zaměřen zejmenana využití volného času předškolní, školní a dorostové mládeže, výuky jezdeckého sportu a taktež je nastaven tak,aby děti získaly znovu návyky k přírodě a zvířeti. Návštěvy JK nejsou jen o výuce jezdectví, ale i o vlastní péči o koně, ale i o získání zodpovědnosti, přístupu  a lásce ke vířeti. Program bude dále zaměřen na kolektivní sporty a hry.

V rámci jezdeckého klubu budeme pořádat nejen různé akce spojené s jezdectvím  a přirodou ,ale chceme poskytnout maximální výplň volného času pro mládež a to nejen o prázdninách, ale i v průběhu celého roku tak, že budou pokryty veškerá odpoledne, víkendy, svátky, prázdniny. Často vzniká  problém,kam umístit dítě v době pracovní aktivity rodičů, nebo jinich soukromých aktivitách, Zde chceme tuto problematiku vyřešit tím, že rodičům nabídneme individuální řešení dle jejich potřeb.

Do programu JK chceme dále zahrnout výuku dětí se zaměřením na vztah k přírodě ( jak se k přírodě chovat jak v přirodě přežít, rozpornávání zviřat, stromů, stop, atd. ). Dále budeme pořádat různé klubové akce a to ve spojení s dalšími kluby. Rozšířením služeb se chceme zaměřit na dostupnost našich projektů pro socialně slabé rodiny, matky samoživitelky, ale i děti zdravotně, tělesně a mentálně postižené při čemž věříme v pomoc přimých sponzorů, spolupráci nadací, známým osobnostem a rodičům dětí navštěvujicí JK při budování kvalitního zázemí.

Svoji činnost chceme ošířit v rámci Královehradeckého kraje tak, že budou pořádany např: několikadenní výlety v sedle za poznáním kraje. V programu pro dospělé připravujeme obdobný program v rámci sportu a relaxace spojený s doplňkovými programy, seznamovacími víkendy a různé pobytové akce. nechceme se vyhnout ani seniorům, protože odchod na zasloužený odpočinek neznamená konec života.