Nabídka umístění reklamy,propagace produktů a služeb

03.09.2013 19:05

    Vzhledem k tomu,že jsou naše webové stránky navštěvovány velmi často a širokou veřejností,chceme vás oslovit v rámci naší brigádnické činnosti a tím i možnosti přivýdělku pro JK s možností umístění vaší reklamy a loga za účelem propagace vašich výrobků a služeb,na naše stránky.

 Chytře umístěná reklama za rozumnou cenu se vyplatí jak vám,tak i nám,kdy za zaplacení reklamy jsou vidět výsledky a finanční prostředky jsou využity na rozumnou věc,tedy podporu provozu JK.

 V současné době se budou stránky aktualizovat a rozšiřovat,čímž i hojně dále reklamovat.Taktéž se začnou na našich stránkách nově objevovat veškeré novinky ze  šech oblastí jezdeckého sportu,agroturistiky a chovu.Rady chovatelům ve výživě,zdravotnictví,podkovářství a pod.a to nejen pro chovatele koní,ale i chovatele domácích mazlíčků,jelikož stránky navštěvují i děti,případně jejich rodiče,kteří vtěchto směrech hledají různé rady.

 Zároveň se snažíme zapojit obecnně do cestovního ruchu a tím chceme nabídnout na našich stránkách jejich návštěvníkům nejen dostupnost a informovanost o akcích spojených s jezdectvím,ale i např.levné ubytování,či stravování v různých resortech.

   Pokud nám projevíte náklonnost,zde jsou obecní podmínky a ceník. 

 Na základě vzájemné dohody bude sepsána Smlouva o dílo s upřesněním o umístění reklamy a platebníma podmínkama,kdy po schválení a zaplacení ze strany objednavatele bude relama umístěna na webové stránky(logo,přesné znění reklamy,,kontakty,popis služeb,výrobků...)

 

     Ceník:

  Zpracování                                              1000 Kč

  3.měsíce                                                3 krat 500kč

  6.měsíců                                                6 krát 480kč

  9.měsíců                                                9 krát 460kč

 12.měsíců                                              12 krát 450kč

 platba v hotovosti 10 % sleva z celé objednávky